Exclusieve Spaanse koffie

Catunambú is een Spaanse koffie van hoge kwaliteit. Catunambú wordt al meer dan 100 jaar gemelangeerd en geroosterd in koffiebranderijen in Andalusië, Sevilla. 

De branderijen roasten alleen de beste koffiebonen uit alle windstreken. Het traditionele brandproces in combinatie met de jarenlange ervaring resulteert in een uitzonderlijk aroma en krachtige smaak. De hoge kwaliteit heeft in Spanje al vele verkoopkantoren opgeleverd. 

Sinds januari 2012 heeft Catunambú ook voet gezet aan Nederlandse bodem. Espresso Zueco en Catunambú hebben elkaar gevonden vanwege de wederzijdse ‘passie voor koffie’. Beiden hebben kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.

Duurzame kwaliteit

Catunambú is een Spaans koffiemerk dat zich richt op duurzaamheid en kwaliteit. Het merk heeft een breed assortiment van verschillende koffiesoorten, waaronder arabica en robusta koffiebonen. 

Catunambú streeft ernaar om een positieve impact te hebben op het milieu en de gemeenschappen waar ze actief zijn.
De koffie van Catunambú wordt geproduceerd met oog voor duurzaamheid en het welzijn van de koffieboeren. Het merk werkt samen met verschillende certificeringen, zoals Fair Trade en Rainforest Alliance, om ervoor te zorgen dat de koffie op een eerlijke en milieuvriendelijke manier wordt geproduceerd.

Catunambú zet zich in voor het behoud van de koffieplantages en het bevorderen van biodiversiteit in de regio’s waar ze actief zijn. Daarnaast investeert het merk in lokale gemeenschappen door bij te dragen aan sociale projecten en programma’s die de levensstandaard van de koffieboeren verbeteren.

Aandacht voor mens & milieu

Kortom, Catunambú is een duurzaam koffiemerk dat hoogwaardige koffieproducten levert met aandacht voor mens en milieu.

  • Klanten kunnen genieten van een breed assortiment aan koffie producten zoals bonen, gemalen koffie en decafé.
  • Catunambú produceert koffie uit hoogwaardige koffiebonen. Deze koffiebonen staan bekend om hun volle smaak en rijke aroma en worden zorgvuldig geselecteerd en gebrand om de beste kwaliteit te garanderen. Veel koffieliefhebbers waarderen de Catunambú koffie bonen vanwege hun heerlijke smaak en consistente kwaliteit.
  • De koffiebonen worden zorgvuldig verwerkt door ervaren branders die het beste uit elke boon weten te halen, resulterend in een rijke en complexe smaakervaring. 
  • Of je nu van een sterke espresso houdt of liever een milde cappuccino drinkt, Catunambú-koffiebonen zullen zeker indruk maken met hun uitgesproken smaakprofiel en fluweelzachte textuur.

Productoverzicht

De koffie van Catunambú is speciaal voor de horeca  en wordt met liefde gemaakt van de beste bonen vanuit diverse uithoeken van de wereld. 

De smaak van deze koffie is altijd optimaal, of het nou om de cups, de gemalen variant of de bonenvariant gaat. 

Wij houden simpelweg van koffie!

Bonen

Predilect 1 kilo

Predilect 500 gram

Gemalen koffie

Molido 500 gram

Decafé 250 gram

Nespresso compatible cups

Ristretto 20 stuks

Espresso 20 stuks

Lungo Ligero 20 stuks

Lungo Profundo 20 stuks

Decafeinado 20 stuks

Dolce Gusto compatible cups

Ristretto/Espresso
16 stuks

Cortado
16 stuks

Con Leche
16 stuks

Decafeinado
16 stuks

Decafeinado Con Leche
16 stuks

Bij de koffie

Melkcups
200 stuks

Bruine suiker sachets
1000 stuks

Suiker sachets
1000 stuks

Zoetstof sachets
500 stuks

Nougat per stuk verpakt
240 stuks

Honing sticks
100 stuks

Vraag hier een gratis proefpakket aan!

Uiteraard komen wij ook graag bij u langs om alle producten & diensten wij aanbieden toe te komen lichten, of u kan bij ons kantoor langskomen om een en ander te bespreken!

Maak uw keuze en wij sturen een mooi pakket op of nemen contact met u om een afspraak in te plannen.