Kwaliteitsvolle & ambachtelijke koffie

Espresso Zueco wenst niet enkel producten van topkwaliteit aan te bieden, wij streven er eveneens naar dat de producten waarmee we werken van eerlijke en duurzame afkomst zijn. Zo zijn al onze plantages gecertificeerd en steunen we verschillende initiatieven, waaronder een onderneming die in het leven werd geroepen om het onderwijs en de levensomstandigheden van de lokale koffieboeren te verbeteren.

Catunambú promoot eveneens een gezonde en evenwichtige levensstijl. Zo sponsoren we in Andalusië tal van lokale jeugdvoetbalploegen en organiseren we geregeld onze ‘Catunambú Cup’.

 

Kwaliteitsvolle & ambachtelijke thee

De missie van Tea Quiero is om de traditionele theemarkt te veranderen en te fascineren met nieuwe, verrassende en innovatieve theeconcepten. Maar ook bewust genieten door het leveren van Fairtrade, UTZ, RFA en BIO gecertificeerde theeën. Wij geloven in het hebben van een nauwe zakelijke relatie met onze klanten. Met passie voor thee, enthousiasme, maatschappelijke betrokkenheid en partnerschap benadrukken we het doen van succesvolle zaken in een vriendelijke sfeer.

Duurzaam & gastvrij

Green Key is het grootste duurzaamheidskeurmerk voor de gastvrijheidssector in Nederland met circa 750 gecertificeerde bedrijven. Green Key heeft als doel om duurzaamheid in de toeristische en recreatieve branche te bevorderen en de impact op het milieu te verminderen.

Espresso Zueco vindt duurzaamheid en kwaliteit erg belangrijk en wij streven ernaar om de impact op het milieu zo klein mogelijk te houden. Daarom bieden wij Co2 vrij gebrande koffiebonen aan van Kalahari, die afkomstig zijn van gecertificeerde koffieplantages. Daarnaast bieden wij Fairtrade thee van Tea Quiero aan, waarbij eerlijke handel en een eerlijke prijs voor de boeren centraal staat.

Beide producten zijn van hoge kwaliteit en zijn zeer geliefd bij onze klanten.

Wij nodigen u graag uit om kennis te maken met ons assortiment en de mogelijkheden voor uw Green Key organisatie te bespreken.

 

Wat is Green Key

Green Key is hét internationale duurzaamheidskeurmerk voor de gastvrijheidssector
Green Key is het grootste duurzaamheidskeurmerk voor de gastvrijheidssector in Nederland met circa 750 gecertificeerde bedrijven.
Green Key werd internationaal opgezet in 1994, en is onderdeel van de Foundation for Environmental Education (FEE): één van ‘s werelds grootste organisaties voor milieueducatie. Wereldwijd zijn er meer dan 5000 bedrijven in ruim 60 landen gecertificeerd met Green Key. In Nederland wordt Green Key uitgevoerd door Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit (KMVK), dat ook het duurzaamheidskeurmerk Duurzaam Gastvrij en de internationale milieuonderscheiding Blauwe Vlag uitvoert.

Zie jij de groene sleutel?

Green Key bevordert duurzaamheid in de gastvrijheidssector en vermindert diens impact op het milieu. Bedrijven met een Green Key keurmerk voldoen aan strenge normen binnen 12 duurzaamheidsthema’s en doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.
Green Key kent 3 niveaus: Brons, Zilver en Goud. Hoe meer verduurzaming een bedrijf doorvoert, des te meer duurzaamheidsnormen een bedrijf behaalt en des te hoger hun Green Key niveau is.

Zie jij de groene sleutel? Dan vindt het bedrijf duurzaamheid belangrijk en passen ze dit toe in de gehele bedrijfsvoering. Zo garanderen zij dat jij optimaal van jouw vakantie kan genieten op een bewuste manier.

Deel jij ons gevoel om iets aan de aarde terug te geven?